Ga naar de inhoud
clock 40 uur
clock Schoonebeek

Werkplaats Chef/

Workshop Supervisor

Word jij de nieuwe meewerkende Werkplaats Chef bij een sterke speler in de on-/offshore branche? Met jouw ervaring stuur je niet alleen een team aan, maar werk je ook actief mee aan uitdagende projecten. Nieuwsgierig of het wat voor je is? Lees dan meer….

Wat ga je doen?
In de functie van Werkplaats Chef ben jij de drijvende kracht in het Maintenance proces. Je bewaakt de kwaliteit en deadlines en houd je bezig met het coördineren van een breed scala aan werkzaamheden in de werkplaats. Binnen het technische proces worden uiteenlopende bewerkingen uitgevoerd die een grondige kennis in de diverse technieken vereisen zoals: preventief en correctief onderhoud, systeeminvoer, data analyses en testen & certificeren van materialen en equipement.

Als Werkplaats Chef krijg je de ruimte voor eigen initiatief binnen een deskundig team. Het is aan jouw expertise toevertrouwd dat de collega’s op basis van werkopdrachten worden ingepland. Dit doe je op een efficiënte wijze waarbij onderhoud conform onderhoudsschema voortgang vindt, er ruimte is voor adhoc wijzigingen en werkvoorbereiding conform projectplanning verloopt.

Jouw kwaliteitsstandaard is hoog en je blijft onder druk goed presteren. Jij zorgt er voor dat jouw collega’s en klanten met veilig en in goede technische staat verkerend materiaal kunnen werken. Je gaat oplossingsgericht en inventief te werk.

Kernactiviteiten:

 • Aansturen en coördineren van correctief en preventief onderhoud;
 • Je bent onderdeel van het consignatieteam, op periodieke basis word je ingepland;
 • Op basis van KPI’s resultaten leveren;
 • Aandragen van verbeteringen (continuous improvement);
 • Bijdrage leveren aan de uitvoering van standaard processen;
 • Begeleiden van medewerkers en fungeren als mentor; in opleiding & ontwikkeling, technische kennis, bij verzuim etc.

 

Quote: Raymond Wilmink, Maintenance Supervisor
“Binnen WFR hebben we een sterk gebonden team. Mijn dag begint met een dagstart overleg met de voormannen. Samen blikken we terug op de dag ervoor en kijken we vooruit. Hierin bespreken we ook de uitdagingen waar we mee te maken hebben, collectief oplossen werkt het beste. In de rol van Werkplaats Chef beheer je de opdracht tot aan de uitvoering van kleine jobs zelfstandig en worden grote projecten via de Maintenance Coördinator geborgd. We werken in een 24/7 on demand business en hierdoor is geen dag hetzelfde. Onze kracht ligt in snel schakelen en prioriteiten stellen om onze klanten tevreden te houden. Ik ben het meest trots als een job op tijd is volbracht en voldoet aan de verwachtingen van onze klant(en).”

Wie zijn we?
WFR is een joint venture tussen Wagenborg Foxdrill en Remerij. WFR voert Well Service gerelateerde werkzaamheden uit op on- en onshore locaties in Nederland en Europa. Een dynamische industrie met veel specifieke werkzaamheden. WFR is groeiende en heeft ruim 60 medewerkers. We hebben een aantal afdelingen, Operations & Maintenance, waarin we de verschillende disciplines verdelen, zoals: Down- tot Upstream Service, Well Service, Inspection & Testing. Bij WFR staan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel.

Jouw werkplek
Je mag je eigen werkplek inrichten op onze base te Schoonebeek. Het is een professionele, prettige werkomgeving waarin een gezonde dosis nuchterheid van je verlangt wordt. Het kan voorkomen dat je voor je werk naar andere (klant)locaties moet. Je komt terecht in een hecht team dat ook nauw samenwerkt met medewerkers van de klant. Je rapporteert aan de Maintenance Coördinator en werkt nauw samen met de Logistics/Service Coordinator. Je hebt een team van ongeveer 13 monteurs en vanuit Operations komen er ook operators meehelpen in het Maintenance proces.

Heb jij?
Ervaring als aanspreekpunt van de werkplaats? Ben jij goed in het bewaken van de grote lijnen, zorg jij dat alles er pico bello uitziet en wil jij samen met ons de schouders eronder zetten?

 • Een technische opleiding op mbo-niveau 4 of ervaring opgedaan in de praktijk;
 • Ervaring in een technische functie met electro-, meet- en regeltechniek, werktuigbouwkunde, en/of mechatronica;
 • Ervaring met aansturen van teams, coördineren van projectvoorbereiding of een andere vorm van leidinggeven;
 • Je hebt de benodigde certificaten of bent bereid deze te behalen;
 • Ambitie, oog voor detail, veiligheid en kwaliteit;
 • Je beheerst over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer professionele werkomgeving;
 • Persoonlijk onboardingsprogramma;
 • Een vaste baan bij een stabiele en groeiende organisatie, waarin ruimte is om door te groeien;
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling afgestemd op jouw talent en loopbaanwensen;
 • Platte organisatiestructuur waarbij je de ruimte krijgt voor eigen initiatief;
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden;
 • Fiscaal voordeelbudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • Jaarlijks fiscaal voordeel voor de zorgkostenverzekering;
 • Gratis met de boot naar Ameland of Schiermonnikoog;
 • Leuke collega’s en een prettige werksfeer.

 

Meer weten of gewoon solliciteren?
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Meer weten over deze functie? Neem contact op met Sylvia Bos (HRM Advisor) 06-38554476. Je kunt ons ook mailen op hrm@wfr-ofs.nl .

 

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.