Ga naar de inhoud
clock 40 uur
clock Schoonebeek

PROJECT ENGINEER

Schoonebeek, 40 uur

 

Heb jij ervaring in de olie- en gaswereld? En ben je de aangewezen persoon om onze nieuwe mid- & downstream-afdeling verder te brengen binnen een organisatie die groeit en veel ontwikkeling doormaakt? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als Project Engineer bij WFR ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de mid- & downstream-projecten. Je legt en onderhoudt contacten met (potentiële) klanten en zorgt ervoor dat onze dienstverlening perfect aansluit op de offerte. Je maakt offertes en zet na akkoord de operationele zaken in gang. Personeelsplanning, beschikbaarheid van equipment en het voorzien in een betrouwbaar onderhoudsschema. Kortom: een heel actieve rol, waarbij je goed overzicht weet te houden.

 

De mid- & downstream is een nieuwe discipline binnen onze organisatie, die wij als mooie aanvulling zien op onze upstream-activiteiten. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt om de afdeling in te richten en je eigen rol vorm te geven.

 

Onze Operations Coördinator ziet het al helemaal voor zich:

“Het wordt jouw taak om precies te leveren wat de klant nodig heeft. Wat dat is verschilt per klant en project. Verschillende soorten equipment, nieuwe materialen en technieken. En ook data-analyses, het aanleveren van log-bestanden wordt steeds belangrijker. Het is een nieuwe afdeling, met nieuwe kansen. We zijn op zoek naar iemand die initiatiefrijk is en goede ideeën in de praktijk weet te brengen. Ervaring als bijvoorbeeld Pipeline Engineer kan hierbij goed van pas komen.”

 

Over WFR

WFR is een joint venture tussen Wagenborg Foxdrill en Remerij. WFR voert Well Service gerelateerde werkzaamheden uit op on- en onshore locaties in Nederland en Europa. Een dynamische industrie met veel specifieke werkzaamheden. WFR is groeiende en gaat ruim over de 40 medewerkers. We hebben een aantal afdelingen, Operations & Maintenance, waarin we de verschillende disciplines verdelen, zoals: Down- tot Upstream Service, Well Service, Inspection & Testing. Bij WFR staan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel.

 

Waarom wij?

 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een specialistische werkomgeving
 • Veel zelfstandigheid in aansturen en aanpakken van uitdagingen, waarbij je een afdeling kunt opzetten en uitbreiden
 • Ontplooiing door het volgen en bijhouden van opleidingen
 • Een prima salaris op basis van kennis en kunde conform CAO Metaal & Techniek
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een royale bijdrage in de pensioenpremie en fiscaal voordelige regelingen
 • Een unieke baan binnen een hecht en professioneel team

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richting
 • Je hebt enige jaren werkervaring in een werkvoorbereiders rol of soortgelijke functie
 • Ervaring in de olie- en gaswereld heeft voorrang, bij voorkeur Downstream gerelateerd.
 • Je krijgt energie van samenwerken, aansturen en streeft naar verbetering
 • Je bent daadkrachtig, kunt snel schakelen, zonder kwaliteit en afspraken daarbij uit het oog te verliezen
 • Je communiceert duidelijk, klantgericht en toegankelijk. Ook in het Engels!

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV naar s.bos@wagenborg.com. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Bos,
HRM Advisor, op 06-38554476

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.