Ga naar de inhoud
clock 36 – 40 uur
clock Schoonebeek

Wat ga je doen?

Bij WFR monteren, testen, inspecteren, onderhouden en demonteren we mobiele installaties in de olie- en gasindustrie. Als Electrician zorg jij ervoor dat de installaties die we hierbij nodig hebben gaan draaien en dit blijven doen, zodat onze werkzaamheden op de meest uiteenlopende locaties vlekkeloos verlopen. Je helpt collega’s met de mechanische componenten en zorgt voor de installatie van het elektrotechnische deel. Verder verhelp je allerhande storingen en repareer je defecten. ‘Up-time’ van onze uiteenlopende en complexe apparatuur is alles.

 

Je werkt offshore, maar doet ook projecten dichterbij de thuisbasis. Je hebt een scherp oog voor veiligheid en gevoel bij het uitvoeren van correctief onderhoud. Door je brede kennis van instrumentatie, meet- en regeltechniek en industriële elektrotechniek ben je een belangrijk aanspreekpunt voor collega’s. Jouw analyserend vermogen zorgt voor rust binnen het compacte, zeer specialistisch team.

 

Een storing of defect komt altijd onverwacht. Dan moet je soms snel schakelen. Ook in deze stressvolle situaties voorzie je je collega’s, opdrachtgevers en contactpersonen proactief van de juiste informatie.

 

Pascal Post, Electrical and Instrumentation Supervisor, vertelt

“Als Electrician combineer je eigenlijk twee disciplines binnen complexe procesinstallaties. Uitdagingen in meet- en regeltechniek enerzijds en die in elektrotechniek anderzijds. Je denkt en werkt daarom continu mee aan het geheel en zorgt ervoor dat het werk zo efficiënt mogelijk en veilig gedaan kan worden. Daarbij stuur je ook collega’s aan. Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen. Bij onvoorziene zaken als een storing of defect ben jij degene die gebeld wordt. Dat maakt het werk ook zo leuk en zeker geen negen-tot-vijf-baan. Bij WFR zijn we een heel hechte club: zeer gespecialiseerd en we combineren hard werken met hard lachen. En misschien wel het belangrijkste is de laagdrempelige cultuur. Veel vertrouwen en geen vraag is te gek. Daarbij zijn we ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!”

 

Over WFR

WFR is een joint venture tussen Wagenborg Foxdrill en Remerij. WFR monteert, test, inspecteert, onderhoudt en demonteert mobiele installaties in de olie- en gasindustrie. Een dynamische industrie met veel specifieke werkzaamheden. Bij WFR staan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit borgen we onder andere met NEN3140 en NEN-EN-IEC 60079-17-keuringsnormen en bijvoorbeeld kennis van explosieveiligheid (ATEX).

 

Waarom wij?

 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een specialistische werkomgeving
 • Veel zelfstandigheid in aansturen en aanpakken van uitdagingen
 • Ontplooiing door het volgen en bijhouden van opleidingen
 • Een prima salaris op basis van kennis en kunde
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een royale bijdrage in de pensioenpremie en fiscaal voordelige regelingen
 • Een unieke baan binnen een hecht en professioneel team

 

 Wie ben jij?

 • Je bent vakbekwaam met een technische mbo-opleiding elektrotechniek of meet- en regeltechniek
 • Je krijgt energie van samenwerken en aansturen
 • Je bent daadkrachtig, kunt snel schakelen, zonder kwaliteit en afspraken daarbij uit het oog te verliezen
 • Je communiceert duidelijk en klantgericht
 • Je spreekt, leest en schrijft goed Engels

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.