Ga naar de inhoud
clock 40 uur
clock Schoonebeek

Project Engineer Operations (FT)

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke uitdaging in de dynamische olie & gas wereld? Heb je een enthousiaste en servicegerichte instelling? En wil je een mooie stap maken in je carrière in een sturende rol waarbij je zowel op kantoor als in het veld werkt? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?
Als Project Engineer Operations bij WFR Oilfield Services ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor projectaanvragen van klein tot groot. Je stelt op basis van klantvraag, ontwerp en equipmentbehoefte materiaallijsten en medewerkersplanning op. Aan de hand van de begrote benodigdheden, rentals en uren stel je een offerte op. Beschikbaarheid van medewerkers stem je af met de Planner en materiaalbenodigdheden check je met de afdeling Maintenance.

Kortom je stelt een gedetailleerde projectplanning op, coördineert met je interne stakeholders en extern met bijvoorbeeld leveranciers. Je monitort de projectvoortgang en gaat effectief om met eventuele verstoringen. Jij zorgt ervoor dat er aan alle vereisten wordt voldaan waardoor de werkzaamheden succesvol kunnen starten.

Onze Operations Coördinator ziet het al helemaal voor zich:
“Het wordt jouw taak om precies te leveren wat de klant nodig heeft. Wat dat is verschilt per klant en project. Verschillende soorten equipment, nieuwe materialen en technieken: als project engineer maak je steeds de juiste afweging hierin. Ook data-analyses en het aanleveren van logbestanden worden steeds belangrijker. De afdeling mid- en downstream is een nieuwe afdeling met volop nieuwe kansen. We zijn op zoek naar iemand die initiatiefrijk is en goede ideeën in de praktijk weet te brengen.”

Collega Engineer Pascal Post over zijn rol als Project Engineer:
“Projects we have completed demonstrate what we know – future projects decide what we will learn.”

Join our team!
WFR Oilfield Services is een joint venture van Wagenborg Foxdrill en Remerij. WFR voert Well Service gerelateerde werkzaamheden uit op on- en offshore locaties in Nederland en de rest van Europa. Een dynamische industrie met veel specialistische werkzaamheden. WFR groeit gestaag en telt nu al meer dan 40 medewerkers. Bij WFR staan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel.

Jouw werkplek
Je mag je eigen werkplek inrichten op onze base te Schoonebeek. Het is een professionele, prettige werkomgeving waarin een gezonde dosis nuchterheid van je verlangd wordt. Het kan voorkomen dat je voor je werk naar andere (klant)locaties moet. Je komt terecht in een hecht team dat ook nauw samenwerkt met medewerkers van de klant. Je rapporteert aan de Coördinator en werkt nauw samen met de Engineering van de andere afdeling. Je gaat samenwerken met één directe collega.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer professionele werkomgeving;
 • Persoonlijk onboardingsprogramma;
 • Een vaste baan bij een stabiele en groeiende organisatie, waarin ruimte is om door te groeien;
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, afgestemd op jouw talent en loopbaanwensen;
 • Platte organisatiestructuur waarbij je de ruimte krijgt voor eigen initiatief;
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden;
 • Fiscaal voordeelbudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • Jaarlijks fiscaal voordeel voor de zorgkostenverzekering;
 • Gratis met de boot naar Ameland of Schiermonnikoog;
 • Leuke collega’s en een prettige werksfeer;
 • Fruit in de kantine.

 

Heb jij?
ervaring als werkvoorbereider in een technische omgeving? Kun je het overzicht bewaren in de hectiek en werk je gestructureerd om je project van A tot Z te organiseren? Dan is dit de baan voor jou!

 • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische richting;
 • Ervaring in de olie- en gaswereld heeft voorrang;
 • Je krijgt energie van samenwerken, aansturen en je streeft naar verbetering;
 • Je bent daadkrachtig en kunt snel schakelen, zonder daarbij kwaliteit en afspraken uit het oog te verliezen;
 • Je hebt ambitie en oog voor detail, veiligheid & kwaliteit;
 • Je communiceert duidelijk, klantgericht en toegankelijk. Ook in het Engels!

 

Ben je geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief en CV naar s.bos@wfr-ofs.nl. Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Bos, HRM Advisor, op 06-38554476.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.